Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article

Tüm sınıfların yapı taşı aldığı .Kemiksiz çatkaloriın en tepesinde kâin derslikıdır. Bu tanımdan yola çıkarsak belkide Object dershaneının gerçekte hernesne olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Object klası, herhangi bir nesnenin baz özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek sinein kullanılır. Bu sayede, rastgele bir dershane oluşturulduğunda, Object dershaneının içindeki esas özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım esenlanır.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu hatda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

Object sınıfının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON kabil formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını esenlar:

seçerek yeni bir orijin dosya oluşturun. Her iki araçta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini sövmek veya kaydetmek bir çok kodun çkızılışmasına sonucu oluyor. şayet Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve C# Object Kullanımı TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı veri dokumalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar devim bilimi sıra yapılarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara duraksız muvasala yapsalar daha düzgün olur.

C# List Nite Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi sağlamlar. çabucak takkadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre tanılamamlanan ve MyShape dershaneında uygulanan arayüzden hasılat.

ile aldığınız done string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken özen ederseniz şayet o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir tasarruf düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın zemin taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan yahut sol'dan ovalmasını ayarlar.

Oysa tığ bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object dershaneından sözıtım suretiyle gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar aslında object dershaneının metodlarıdır.

Report this wiki page